Despre noi

Compania SC SIMTECH INTERNATIONAL SRL a fost infiintata in anul 2004 si are ca domenii de activitate urmatoarele:

Incepand cu anul 2013, datorita diversificarii activitatii, SC Simtech International SRL, s-a dezvoltat pe domeniul masuratorilor, verificarilor si rapoartelor privind Centralele Electrice Eoliene si Centralele Electrice Fotovoltaice.

Echipa noastra

Alina Gabriela Dobre

Alina Gabriela Dobre

Asistent manager

A absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Economie Ecologica. Responsabilitatile sale cuprind: elaborarea si redactarea documentelor de management, realizarea diferitelor activitati de conducere, intocmirea si coordonarea procedurilor cu privire la controlul calitatii.

Ana Madalina Maftei

Ana Madalina Maftei

Inginer electrotehnist

A absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Inginerie Electrica, in anul 2016. In prezent este studenta la master in cadrul aceleiasi facultati. Domeniul sau de expertiza cuprinde: proiectare instalatii apartinand SEN, proiectare circuite electrice secundare si monitorizarea transformatoarelor electrice de putere.

Andrei Vlad Badita

Andrei Vlad Badita

Tehnician

Student la Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Inginerie Electrica. Domeniul sau de expertiza cuprinde: realizarea circuitelor electrice secundare, monitorizarea transformatoarelor electrice de putere si dezvoltarea programelor software.

Bogdan Sebastian Nedelcu

Bogdan Sebastian Nedelcu

Informatician

Student in cadrul Facultatii de Matematica si Informatica, Universitatea din Bucuresti. Domeniul sau de expertiza cuprinde: automatizari (microcontrollere, etc.) si programare software (Python, C/C++).

Cristian Ilie

Cristian Ilie

Inginer electrotehnist

A absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Inginerie Electrica, in anul 2016. In prezent este student la master in cadrul aceleiasi facultati. Domeniul sau de expertiza cuprinde: proiectarea si realizarea circuitelor electrice secundare si monitorizarea transformatoarelor electrice de putere.

Gabriel Cristian Tanasescu

Gabriel Cristian Tanasescu

Director General

A absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Inginerie Electrica, in anul 1991. In anul 2001 a obtinut diploma de doctor in inginerie electrica. Domeniul sau de expertiza cuprinde: testarea, monitorizarea si diagnosticarea transformatoarelor electrice de putere si echipamentelor electrice din SEN, precum si centralelor electrice fotovoltaice si eoliene. A publicat peste 40 de lucrari stiintifice in domeniul monitorizarii si diagnosticarii echipamentelor electrice, respectiv a sistemelor de izolatie. Este membru CIGRE si IEEE.

Oana Mihaela Manea

Oana Mihaela Manea

Inginer electrotehnist

A absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Inginerie Electrica, in anul 2010. Domeniul sau de expertiza cuprinde: proiectare statii electrice si instalatii apartinand SEN si proiectare circuite electrice secundare.

Stefan Alexandru Busoi

Stefan Alexandru Busoi

Inginer electrotehnist

A absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Inginerie Electrica, in anul 2007. In anul 2013 a obtinut diploma de doctor in inginerie electrica. Domeniul sau de expertiza cuprinde: testarea sistemelor de izolatie ale masinilor electrice si transformatoarelor de putere, monitorizarea si diagnosticarea transformatoarelor electrice si echipamentelor din SEN.

Victor Voinescu

Victor Voinescu

Electrician

A absolvit scoala profesionala Iosif Ranghet din Bucuresti in 1970. Domeniul sau de expertiza cuprinde: executare de circuite secundare pentru transformatoare de putere si echipamente electrice din SEN, incercari profilactice si circuite secundare PRAM (protectia prin relee, automatizari si masuratori electrice).

Certificarile noastre

SR OHSAS 18001:2008 (BS OHSAS 18001:2007) SR OHSAS 18001:2008 (BS OHSAS 18001:2007) SR EN ISO 9001:2008 (ISO 9001:2008) SR EN ISO 9001:2008 (ISO 9001:2008) SR EN ISO 14001:2005 (ISO 14001:2005) SR EN ISO 14001:2005 (ISO 14001:2005)

Atestatele noastre

Atestat A3 Atestat A Atestat C1B Atestat E1 BREVET 1 BREVET 2 BREVET 3